Ποιοι Είμαστε

Είμαστε μανιακοί με την καθαριότητα. Μας αρέσουν τα καθαρά, φρέσκα ρούχα. Τώρα μπορείτε να απολαμβάνετε κι εσείς την καθαριότητα που αναζητείτε μέσα από τις υπηρεσίες καθαριστηρίου που σας προσφέρουμε. Στην πόρτα σας.

Πώς Δουλεύει

Μπείτε στο site μας ή κατεβάστε τις εφαρμογές μας για iOS και Android. Επιλέξτε ρούχα, σημειώστε τη διεύθυνση, την ημέρα και ώρα παράδοσης και παραλαβής και εμείς στην SPARKLEAN θα αναλάβουμε τα υπόλοιπα. Με εγγυημένη ποιότητα καθαρισμού και ακρίβεια χρόνου, ώστε να μην επηρεάσουμε το καθημερινό σας πρόγραμμα και να συνεχίσετε να κάνετε ό,τι αγαπάτε.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Θέλουμε να αισθάνεστε ασφαλείς σε κάθε στάδιο της εμπειρίας σας με την SPARKLEAN. Γι αυτό συνεργαζόμαστε για τις πληρωμές μας με την εταιρεία Braintree, θυγατρική της PAYPAL, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες πληρωμών παγκοσμίως.

Επικοινωνία

Ξέρουμε ότι στη ζωή μας συμβαίνουν απρόοπτα. Πρέπει να αισθάνεστε σίγουροι ότι εμείς θα είμαστε συνεπείς στο ραντεβού μας. Αν όμως τύχει κάτι σε εσάς, ένα mail στο Customer Support αρκεί για να αλλάξετε την ώρα παραλαβής ή παράδοσης χωρίς καμία χρέωση.