Πώς απομακρύνονται οι κίτρινοι λεκέδες από χλωρίνη σε 5 βήματα | Sparklean
17127
post-template-default,single,single-post,postid-17127,single-format-standard,bridge-core-2.7.5,qodef-qi--touch,qi-addons-for-elementor-1.7.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-7

Πώς απομακρύνονται οι κίτρινοι λεκέδες από χλωρίνη σε 5 βήματα

κίτρινοι λεκέδες από χλωρίνη | Sparklean

Πώς απομακρύνονται οι κίτρινοι λεκέδες από χλωρίνη σε 5 βήματα

Οι κίτρινοι λεκέδες από χλωρίνη είναι ένα κοινό πρόβλημα, ειδικά στα λευκά ρούχα. Ευτυχώς, υπάρχουν μερικές απλές συμβουλές που μπορείς να ακολουθήσεις για να τους αφαιρέσεις.

Η χλωρίνη είναι ένα ισχυρό απολυμαντικό που συχνά χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό των επιφανειών, αλλά μερικές φορές μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητους κίτρινους λεκέδες. Εάν αντιμετωπίζεις αυτό το πρόβλημα, μην ανησυχείς. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε αποτελεσματικούς τρόπους για να απομακρυνθούν οι κίτρινοι λεκέδες από χλωρίνη, χρησιμοποιώντας απλά συστατικά που μπορείτε να βρείτε στο σπίτι σας.

Οι κίτρινοι λεκέδες από χλωρίνη προκαλούνται από την αντίδραση της χλωρίνης με το ύφασμα. Η χλωρίνη είναι ένα ισχυρό λευκαντικό που μπορεί να διαβρώσει το ύφασμα, προκαλώντας την εμφάνιση κίτρινων λεκέδων.

Για να αφαιρεθούν οι κίτρινοι λεκέδες από χλωρίνη από τα ρούχα σου, ακολούθησε αυτές τις συμβουλές:

 1. Εξέτασε την ετικέτα του ρούχου. Βεβαιώσου ότι το ρούχο μπορεί να πλυθεί στο χέρι ή στο πλυντήριο ρούχων. Εάν η ετικέτα λέει ότι το ρούχο μπορεί να πλυθεί μόνο στο στεγνωτήριο, θα πρέπει να το πας σε έναν επαγγελματία καθαριστή ρούχων.
 2. Πλύνε το ρούχο το συντομότερο δυνατόν. Οι κίτρινοι λεκέδες από χλωρίνη είναι πιο εύκολο να αφαιρεθούν όταν είναι φρέσκοι. Αν αφήσεις τον λεκέ να στεγνώσει, θα γίνει πιο δύσκολο να τον αφαιρέσεις.
 3. Εάν ο λεκές είναι φρέσκος, μπορείς να τον αφαιρέσεις με ένα απλό πλυντήριο. Πρόσθεσε μια μικρή ποσότητα απορρυπαντικού σε κρύο νερό και άφησε το ρούχο να μουλιάσει για 30 λεπτά. Στη συνέχεια,ξέπλυνε το ρούχο με κρύο νερό και στέγνωσέ το όπως συνήθως.
 4. Εάν ο λεκές είναι παλιός ή επίμονος, μπορείς να δοκιμάσεις να τον αφαιρέσεις με ένα διάλυμα νερού και οξικού οξέος. Ανακάτεψε 1 μέρος οξικού οξέος με 10 μέρη νερό και εφαρμόσε το διάλυμα στον λεκέ. Άφησε το διάλυμα να δράσει για 15 λεπτά και στη συνέχεια ξέπλυνε με κρύο νερό.
 5. Αν ο λεκές είναι πολύ επίμονος, μπορείς να δοκιμάσεις να χρησιμοποιήσεις ένα προϊόν για την αφαίρεση λεκέδων. Ακολουθήστε τις οδηγίες του προϊόντος για να χρησιμοποιήσετε το προϊόν σωστά.

Εδώ είναι μερικές επιπλέον συμβουλές για να αφαιρεθούν οι κίτρινοι λεκέδες από χλωρίνη από τα ρούχα σου:

 • Μην τρίβεις τον λεκέ, καθώς αυτό μπορεί να τον κάνει χειρότερο.
 • Εάν ο λεκές είναι από λευκό ύφασμα, μπορείς να δοκιμάσεις να τον αφαιρέσεις με ένα λευκαντικό χωρίς χλώριο.
 • Εάν ο λεκές είναι από χρωματιστό ύφασμα, μπορείς να δοκιμάσεις να τον αφαιρέσεις με ένα προϊόν για την αφαίρεση λεκέδων που είναι κατάλληλο για χρωματιστά υφάσματα.

Πώς να αποτρέψεις τους κίτρινους λεκέδες από χλωρίνη από τα ρούχα σου:

 • Μην χρησιμοποιείς χλωρίνη σε λευκά ρούχα που είναι πολύ ευαίσθητα.
 • Μην χρησιμοποιείς χλωρίνη σε χρωματιστά ρούχα.
 • Αν πρέπει να χρησιμοποιήσεις χλωρίνη, βεβαιώσου ότι φοράς γάντια και ρούχα που θα προστατεύσουν το δέρμα σου.

Με αυτές τις συμβουλές, μπορείς να αφαιρέσεις τους κίτρινους λεκέδες από χλωρίνη από τα ρούχα σου χωρίς να τα φθείρεις.

Πηγή: lekedes.gr

Καθαριστήριο Sparklean

➡ Mπες στο Sparklean και ξένοιασε! Θα αναλάβουμε εμείς το πλύσιμο και το σιδέρωμα των ρούχων σου και θα στα παραδώσουμε πεντακάθαρα και αστραφτερά στην πόρτα σου στο μισάωρο που θέλεις!

Και μην ξεχνάς, κερδίζεις 5 ευρώ στην 1η σου παραγγελία με τον κωδικό “SPARKLEAN5” και έχεις φρέσκα, πεντακάθαρα ρούχα στην πόρτα σου!

📲 Kάνε τώρα την παραγγελία σου, 24 ώρες το 24ωρο, επιλέγοντας το μισάωρο παράδοσης & παραλαβής που σε βολεύει.

Εγγύηση Sparklean

Το Sparklean είναι μια βολική επιλογή που εξοικονομεί χρόνο για πολυάσχολα άτομα και οικογένειες. Με μια online υπηρεσία καθαριστηρίου, μπορείτε να καθαρίσετε τα ρούχα, τα λευκά είδη και άλλα αντικείμενα επαγγελματικά από την άνεση του σπιτιού σας.

Ένα από τα κύρια οφέλη της χρήσης του Sparklean είναι ο χρόνος και η ενέργεια που μπορεί να σας εξοικονομήσει. Αντί να πρέπει να ταξινομήσετε, να πλύνετε, να στεγνώσετε και να διπλώσετε τα ρούχα σας, μπορείτε απλά να μας ορίσετε το μέρος και την ώρα που θα μας τα παραδώσετε και να σας τα επιστρέψουμε καθαρά και έτοιμα για χρήση. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για άτομα με πολυάσχολα προγράμματα ή για όσους δεν τους αρέσει να πλένουν ρούχα.

Το κύριο πλεονέκτημα της χρήσης του Sparklean είναι το επίπεδο καθαριότητας που μπορείτε να περιμένετε. Οι επαγγελματικές υπηρεσίες μας χρησιμοποιούν απορρυπαντικά και εξοπλισμό υψηλής ποιότητας για να εξασφαλίσουν ότι τα προϊόντα σας καθαρίζονται και απολυμαίνονται σχολαστικά. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντικό για αντικείμενα όπως κλινοσκεπάσματα και πετσέτες, τα οποία μπορεί να φιλοξενούν βακτήρια και μικρόβια.

No Comments

Post A Comment