Αντιμετώπισε τους λεκέδες από κατοικίδια σε λίγα απλά βήματα | Sparklean
17219
post-template-default,single,single-post,postid-17219,single-format-standard,bridge-core-2.7.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-7

Αντιμετώπισε τους λεκέδες από κατοικίδια σε λίγα απλά βήματα

λεκέδες από κατοικίδια | Sparklean

Αντιμετώπισε τους λεκέδες από κατοικίδια σε λίγα απλά βήματα

Η αγάπη προς τα κατοικίδιά μας μπορεί να μας φέρει αναμφισβήτητη χαρά, αλλά ενίοτε μπορεί και να προκαλέσει λεκέδες στα ρούχα μας. Είτε πρόκειται για τρίχες, ακαθαρσίες ή λεκέδες από λάδι που μεταφέρονται από τα κατοικίδια μας, υπάρχουν αποτελεσματικοί τρόποι για να αφαιρέσουμε αυτούς τους λεκέδες και να διατηρήσουμε τα ρούχα μας καθαρά και φρέσκα. Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε μερικές απλές αλλά αποτελεσματικές μεθόδους για τους λεκέδες από κατοικίδια από τα αγαπημένα μας ρούχα.

Βήμα 1: Δράσε γρήγορα:

Όσο πιο γρήγορα αντιμετωπίσεις τον λεκέ, τόσο πιο εύκολα θα αφαιρεθεί. Μην αφήνεις τους λεκέδες από κατοικίδια να στεγνώσουν, καθώς αυτό θα δυσκολέψει την αφαίρεση τους.

Βήμα 2: Αφαίρεσε τα υπολείμματα:

Χρησιμοποίησε:

 • Μία βούρτσα ρούχων ή ένα μαχαίρι για να αφαιρέσεις τυχόν τρίχες ή υπολείμματα από το ρούχο.
 • Μην τρίβεις το ύφασμα, καθώς αυτό θα απλώσει τον λεκέ.

Βήμα 3: Προεπεξεργασία λεκέ:

Ανάλογα με το είδος του λεκέ:

 • Λεκέ από ούρα: Ξέπλυνε τον λεκέ με κρύο νερό για να απομακρύνεις όσο το δυνατόν περισσότερα ούρα. Βάλε το ρούχο σε λεκάνη με κρύο νερό και 1 φλιτζάνι λευκό ξίδι για 30 λεπτά.
 • Λεκέ από ακαθαρσίες: Ξύσε προσεκτικά τα στερεά υπολείμματα. Βάλε το ρούχο σε λεκάνη με κρύο νερό και 1/2 φλιτζάνι υγρό απορρυπαντικό για 30 λεπτά.
 • Λεκέ από εμετό: Αφαίρεσε όσο το δυνατόν περισσότερο εμετό με ένα κουτάλι. Ξέπλυνε τον λεκέ με κρύο νερό και τρίψε απαλά με υγρό απορρυπαντικό πιάτων.

Βήμα 4: Πλύσιμο:

Πλύνε:

 • Το ρούχο στο πλυντήριο ρούχων με το συνηθισμένο απορρυπαντικό σου.
 • Μπορείς να προσθέσεις και 1/2 φλιτζάνι λευκό ξίδι στο πλύσιμο για επιπλέον καθαρισμό.

Συμπληρωματικές συμβουλές:

 • Εάν οι λεκέδες από κατοικίδια είναι επίμονοι, μπορείς να επαναλάβεις τα βήματα 3 έως 5.
 • Μην χρησιμοποιείς χλωρίνη ή λευκαντικό, καθώς αυτά μπορεί να αλλοιώσουν το χρώμα του ρούχου.
 • Δοκίμασε πάντα οποιοδήποτε προϊόν καθαρισμού σε ένα μικρό, μη εμφανές σημείο του ρούχου πριν το χρησιμοποιήσεις στους λεκέδες από κατοικίδια.
 • Αν οι λεκέδες από κατοικίδια δεν φεύγουν με τις παραπάνω μεθόδους, μπορείς να απευθυνθείς σε ένα επαγγελματικό καθαριστήριο, όπως το Sparklean

Πηγή: dixan.gr

Καθαριστήριο Sparklean

➡ Mπες στο Sparklean και ξένοιασε! Θα αναλάβουμε εμείς το πλύσιμο και το σιδέρωμα των ρούχων σου και θα στα παραδώσουμε πεντακάθαρα και αστραφτερά στην πόρτα σου στο μισάωρο που θέλεις!

Και μην ξεχνάς, κερδίζεις 5 ευρώ στην 1η σου παραγγελία με τον κωδικό “SPARKLEAN5” και έχεις φρέσκα, πεντακάθαρα ρούχα στην πόρτα σου!

📲 Kάνε τώρα την παραγγελία σου, 24 ώρες το 24ωρο, επιλέγοντας το μισάωρο παράδοσης & παραλαβής που σε βολεύει.

Εγγύηση Sparklean

Το Sparklean είναι μια βολική επιλογή που εξοικονομεί χρόνο για πολυάσχολα άτομα και οικογένειες. Με μια online υπηρεσία καθαριστηρίου, μπορείτε να καθαρίσετε τα ρούχα, τα λευκά είδη και άλλα αντικείμενα επαγγελματικά από την άνεση του σπιτιού σας.

Ένα από τα κύρια οφέλη της χρήσης του Sparklean είναι ο χρόνος και η ενέργεια που μπορεί να σας εξοικονομήσει. Αντί να πρέπει να ταξινομήσετε, να πλύνετε, να στεγνώσετε και να διπλώσετε τα ρούχα σας, μπορείτε απλά να μας ορίσετε το μέρος και την ώρα που θα μας τα παραδώσετε και να σας τα επιστρέψουμε καθαρά και έτοιμα για χρήση. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για άτομα με πολυάσχολα προγράμματα ή για όσους δεν τους αρέσει να πλένουν ρούχα.

Το κύριο πλεονέκτημα της χρήσης του Sparklean είναι το επίπεδο καθαριότητας που μπορείτε να περιμένετε. Οι επαγγελματικές υπηρεσίες μας χρησιμοποιούν απορρυπαντικά και εξοπλισμό υψηλής ποιότητας για να εξασφαλίσουν ότι τα προϊόντα σας καθαρίζονται και απολυμαίνονται σχολαστικά. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντικό για αντικείμενα όπως κλινοσκεπάσματα και πετσέτες, τα οποία μπορεί να φιλοξενούν βακτήρια και μικρόβια.

No Comments

Post A Comment