Πώς να εξαφανίσεις λεκέδες κραγιόν από 4 επιφάνειες | Sparklean
16780
post-template-default,single,single-post,postid-16780,single-format-standard,bridge-core-2.7.5,qodef-qi--touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-7

Πώς να εξαφανίσεις λεκέδες κραγιόν από 4 επιφάνειες

Λεκέδες κραγιόν Sparklean

Πώς να εξαφανίσεις λεκέδες κραγιόν από 4 επιφάνειες

Λεκέδες κραγιόν

Οι λεκέδες από κραγιόν μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολοι στον καθαρισμό, αλλά ευτυχώς υπάρχουν μερικά απλά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να τους αφαιρέσετε γρήγορα και αποτελεσματικά. Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς να αφαιρέσετε λεκέδες από κραγιόν από διάφορες επιφάνειες:

Λεκέδες κραγιόν στα ρούχα σας:

 1. Σκουπίστε τον λεκέ με ένα καθαρό, στεγνό πανί για να αφαιρέσετε όσο το δυνατόν περισσότερο κραγιόν.
 2. Απλώστε μια μικρή ποσότητα αλκοόλης σε μια μπατονέτα ή ύφασμα και ταμπονάρετε απαλά τον λεκέ. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δοκιμάσει πρώτα το αλκοόλ σε μια μικρή, περιοχή του υφάσματος για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα προκαλέσει αποχρωματισμό.
 3. Ξεπλύνετε την περιοχή με κρύο νερό και σκουπίστε την ξανά με ένα καθαρό πανί.
 4. Εάν ο λεκές εξακολουθεί να είναι ορατός, ανακατέψτε μια μικρή ποσότητα υγρού απορρυπαντικού με ζεστό νερό και εφαρμόστε το στον λεκέ. Τρίψτε το μείγμα στο ύφασμα με κυκλικές κινήσεις, στη συνέχεια ξεπλύνετε με κρύο νερό και αφήστε το να στεγνώσει.
 5. Επαναλάβετε τη διαδικασία εάν χρειάζεται και πλύνετε το ρούχο όπως υποδεικνύεται στην ετικέτα φροντίδας.


Λεκέδες κραγιόν στην ταπετσαρία:

 1. Σκουπίστε τον λεκέ με ένα καθαρό, στεγνό πανί για να αφαιρέσετε όσο το δυνατόν περισσότερο κραγιόν.
 2. Ανακατέψτε ίσα μέρη νερού και σαπουνιού πιάτων σε ένα μπουκάλι ψεκασμού και ανακινήστε καλά να ενωθούν.
 3. Ψεκάστε το μείγμα πάνω στον λεκέ και αφήστε το να καθίσει για λίγα λεπτά για να δράσει στο λεκέ.
 4. Σκουπίστε τον λεκέ με ένα καθαρό, στεγνό πανί για να απορροφήσει το διάλυμα.
 5. Επαναλάβετε τη διαδικασία εάν χρειάζεται και αφήστε την ταπετσαρία να στεγνώσει εντελώς πριν τη χρησιμοποιήσετε ξανά.


Λεκέδες κραγιόν στο χαλί:

 1. Σκουπίστε τον λεκέ με ένα καθαρό, στεγνό πανί για να αφαιρέσετε όσο το δυνατόν περισσότερο κραγιόν.
 2. Ανακατέψτε ίσα μέρη νερού και σαπουνιού πιάτων σε ένα μικρό μπολ.
 3. Βουτήξτε ένα καθαρό πανί ή σφουγγάρι στο μείγμα και σκουπίστε απαλά τον λεκέ. Φροντίστε να δουλέψετε από το εξωτερικό του λεκέ προς το κέντρο για να αποφύγετε την εξάπλωση του λεκέ.
 4. Ξεπλύνετε την περιοχή με κρύο νερό και σκουπίστε την ξανά με ένα καθαρό, στεγνό πανί.
 5. Επαναλάβετε τη διαδικασία εάν χρειάζεται και αφήστε το χαλί να στεγνώσει εντελώς πριν κάθε επανάληψη.


Λεκέδες κραγιόν σε σκληρές επιφάνειες:

 1. Σκουπίστε τον λεκέ με ένα καθαρό, στεγνό πανί για να αφαιρέσετε όσο το δυνατόν περισσότερο κραγιόν.
 2. Απλώστε μια μικρή ποσότητα αλκοόλης σε μια μπατονέτα ή ύφασμα και ταμπονάρετε απαλά τον λεκέ.
 3. Σκουπίστε την περιοχή με ένα καθαρό, υγρό πανί για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα.
 4. Επαναλάβετε τη διαδικασία εάν είναι απαραίτητο και αφήστε την επιφάνεια να στεγνώσει εντελώς πριν τη χρησιμοποιήσετε ξανά.

Ακολουθώντας αυτά τα βήματα, μπορείτε να αφαιρείτε εύκολα τους λεκέδες από κραγιόν από διάφορες επιφάνειες. Απλώς θυμηθείτε να ενεργήσετε γρήγορα και να είστε υπομονετικοί, καθώς μπορεί να χρειαστούν μερικές προσπάθειες για να αφαιρέσετε εντελώς τον λεκέ.

Πηγή: queen.gr

Καθαριστήριο Sparklean

➡ Mπες στο Sparklean και ξένοιασε! Θα αναλάβουμε εμείς το πλύσιμο και το σιδέρωμα των ρούχων σου και θα στα παραδώσουμε πεντακάθαρα και αστραφτερά στην πόρτα σου στο μισάωρο που θέλεις!

Και μην ξεχνάς, κερδίζεις 5 ευρώ στην 1η σου παραγγελία με τον κωδικό “SPARKLEAN5” και έχεις φρέσκα, πεντακάθαρα ρούχα στην πόρτα σου!

📲 Kάνε τώρα την παραγγελία σου, 24 ώρες το 24ωρο, επιλέγοντας το μισάωρο παράδοσης & παραλαβής που σε βολεύει.

Εγγύηση Sparklean

Το Sparklean είναι μια βολική επιλογή που εξοικονομεί χρόνο για πολυάσχολα άτομα και οικογένειες. Με μια online υπηρεσία καθαριστηρίου, μπορείτε να καθαρίσετε τα ρούχα, τα λευκά είδη και άλλα αντικείμενα επαγγελματικά από την άνεση του σπιτιού σας.

Ένα από τα κύρια οφέλη της χρήσης του Sparklean είναι ο χρόνος και η ενέργεια που μπορεί να σας εξοικονομήσει. Αντί να πρέπει να ταξινομήσετε, να πλύνετε, να στεγνώσετε και να διπλώσετε τα ρούχα σας, μπορείτε απλά να μας ορίσετε το μέρος και την ώρα που θα μας τα παραδώσετε και να σας τα επιστρέψουμε καθαρά και έτοιμα για χρήση. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για άτομα με πολυάσχολα προγράμματα ή για όσους δεν τους αρέσει να πλένουν ρούχα.

Το κύριο πλεονέκτημα της χρήσης του Sparklean είναι το επίπεδο καθαριότητας που μπορείτε να περιμένετε. Οι επαγγελματικές υπηρεσίες μας χρησιμοποιούν απορρυπαντικά και εξοπλισμό υψηλής ποιότητας για να εξασφαλίσουν ότι τα προϊόντα σας καθαρίζονται και απολυμαίνονται σχολαστικά. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντικό για αντικείμενα όπως κλινοσκεπάσματα και πετσέτες, τα οποία μπορεί να φιλοξενούν βακτήρια και μικρόβια.

Οι περισσότεροι βλέπουν επίσης:

No Comments

Post A Comment