Πώς να αφαιρέσεις λεκέ από βερνίκι νυχιών από τα ρούχα σου | Sparklean
17094
post-template-default,single,single-post,postid-17094,single-format-standard,bridge-core-2.7.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-7

Πώς να αφαιρέσεις λεκέ από βερνίκι νυχιών από τα ρούχα σου

λεκέ από βερνίκι νυχιών | Sparklean

Πώς να αφαιρέσεις λεκέ από βερνίκι νυχιών από τα ρούχα σου

Οι λεκέδες από βερνίκι νυχιών είναι ένα κοινό πρόβλημα στα ρούχα, ειδικά όταν βάφεις τα νύχια σου. Ευτυχώς, υπάρχουν μερικές απλές συμβουλές που μπορείς να ακολουθήσεις για να αφαιρέσεις τον λεκέ από βερνίκι νυχιών.

Το βερνίκι νυχιών είναι ένα προϊόν που μπορεί να αφήσει δύσκολους λεκέδες στα ρούχα. Οι λεκέδες από βερνίκι νυχιών μπορεί να είναι διαφανείς, χρωματιστοί ή ιριδίζοντες.

Για να αφαιρέσεις έναν λεκέ από βερνίκι νυχιών από τα ρούχα σου, ακολούθησε αυτές τις συμβουλές:

  1. Εξέτασε την ετικέτα του ρούχου.

Πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο, βεβαιώσου ότι το ρούχο σου μπορεί να πλυθεί. Εάν η ετικέτα λέει ότι το ρούχο μπορεί να πλυθεί στο χέρι ή στο πλυντήριο ρούχων, μπορείς να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα.

  1. Πλύνε το ρούχο σου όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Τον λεκέ από βερνίκι νυχιών είναι πιο εύκολο να τον αφαιρέσεις όταν είναι φρέσκος. Αν αφήσεις τους λεκέδες να στεγνώσουν, θα γίνουν πιο δύσκολο να αφαιρεθούν.

  1. Χρησιμοποίησε ένα απορρυπαντικό που είναι κατάλληλο για ευαίσθητα υφάσματα.

Τα περισσότερα ρούχα είναι κατασκευασμένα από ευαίσθητα υφάσματα όπως βαμβάκι, λινό ή μαλλί. Για να αποφύγεις να τα φθείρεις, χρησιμοποίησε ένα απορρυπαντικό που είναι κατάλληλο για ευαίσθητα υφάσματα.

  1. Εάν ο λεκές είναι φρέσκος, μπορείς να δοκιμάσεις να τον αφαιρέσεις με ένα χαρτομάντιλο.

Πιέσε το χαρτομάντιλο πάνω στον λεκέ από βερνίκι νυχιών για να απορροφήσεις όσο περισσότερο βερνίκι νυχιών μπορείς.

  1. Αν ο λεκές είναι πιο παλιός, μπορείς να δοκιμάσεις να τον αφαιρέσεις με ασετόν.

Άπλωσε λίγο ασετόν σε ένα βαμβάκι και τρίψε τον λεκέ από βερνίκι νυχιών απαλά. Προσοχή, το ασετόν μπορεί να βλάψει ορισμένα υφάσματα, γι’ αυτό εφάρμοσε το σε μια μικρή περιοχή του ρούχου πρώτα για να βεβαιωθείς ότι είναι ασφαλές.

  1. Εάν ο λεκές είναι επίμονος, μπορείς να δοκιμάσεις να χρησιμοποιήσεις ένα ειδικό προϊόν για την αφαίρεση λεκέδων.

Ακολούθησε τις οδηγίες του προϊόντος για να χρησιμοποιήσεις το προϊόν σωστά.

Συμβουλές:

  • Μην τρίβεις τον λεκέ, καθώς αυτό μπορεί να τον κάνει χειρότερο.
  • Αν τα ρούχα είναι πολύ λασπωμένα, βάλτε τα σε μια λεκάνη με ζεστό νερό και μερικές μερικές σταγόνες απορρυπαντικού ρούχων. Αφήστε τα ρούχα να μουλιάσουν για 30 λεπτά ή και περισσότερο.
  • Αν δεν είσαι σίγουρος πώς να αφαιρέσεις έναν λεκέ από βερνίκι νυχιών από το ρούχο σου, συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία καθαριστή ρούχων, όπως το Sparklean.

Πηγή: lekedes.gr

Καθαριστήριο Sparklean

➡ Mπες στο Sparklean και ξένοιασε! Θα αναλάβουμε εμείς το πλύσιμο και το σιδέρωμα των ρούχων σου και θα στα παραδώσουμε πεντακάθαρα και αστραφτερά στην πόρτα σου στο μισάωρο που θέλεις!

Και μην ξεχνάς, κερδίζεις 5 ευρώ στην 1η σου παραγγελία με τον κωδικό “SPARKLEAN5” και έχεις φρέσκα, πεντακάθαρα ρούχα στην πόρτα σου!

📲 Kάνε τώρα την παραγγελία σου, 24 ώρες το 24ωρο, επιλέγοντας το μισάωρο παράδοσης & παραλαβής που σε βολεύει.

Εγγύηση Sparklean

Το Sparklean είναι μια βολική επιλογή που εξοικονομεί χρόνο για πολυάσχολα άτομα και οικογένειες. Με μια online υπηρεσία καθαριστηρίου, μπορείτε να καθαρίσετε τα ρούχα, τα λευκά είδη και άλλα αντικείμενα επαγγελματικά από την άνεση του σπιτιού σας.

Ένα από τα κύρια οφέλη της χρήσης του Sparklean είναι ο χρόνος και η ενέργεια που μπορεί να σας εξοικονομήσει. Αντί να πρέπει να ταξινομήσετε, να πλύνετε, να στεγνώσετε και να διπλώσετε τα ρούχα σας, μπορείτε απλά να μας ορίσετε το μέρος και την ώρα που θα μας τα παραδώσετε και να σας τα επιστρέψουμε καθαρά και έτοιμα για χρήση. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για άτομα με πολυάσχολα προγράμματα ή για όσους δεν τους αρέσει να πλένουν ρούχα.

Το κύριο πλεονέκτημα της χρήσης του Sparklean είναι το επίπεδο καθαριότητας που μπορείτε να περιμένετε. Οι επαγγελματικές υπηρεσίες μας χρησιμοποιούν απορρυπαντικά και εξοπλισμό υψηλής ποιότητας για να εξασφαλίσουν ότι τα προϊόντα σας καθαρίζονται και απολυμαίνονται σχολαστικά. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντικό για αντικείμενα όπως κλινοσκεπάσματα και πετσέτες, τα οποία μπορεί να φιλοξενούν βακτήρια και μικρόβια.

No Comments

Post A Comment