Πώς να αφαιρέσεις τον λεκέ από θαλασσινά από τα ρούχα σου | Sparklean
17113
post-template-default,single,single-post,postid-17113,single-format-standard,bridge-core-2.7.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-7

Πώς να αφαιρέσεις τον λεκέ από θαλασσινά από τα ρούχα σου

λεκέ από θαλασσινά | Sparklean

Πώς να αφαιρέσεις τον λεκέ από θαλασσινά από τα ρούχα σου

Οι λεκέδες από θαλασσινά είναι ένα κοινό πρόβλημα, ειδικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ευτυχώς, υπάρχουν μερικές απλές συμβουλές που μπορείς να ακολουθήσεις για να αφαιρέσεις τον λεκέ από θαλασσινά.

Τα θαλασσινά είναι μια δημοφιλής καλοκαιρινή λιχουδιά, αλλά μπορούν επίσης να προκαλέσουν λεκέδες στα ρούχα. Οι λεκέδες από θαλασσινά είναι δύσκολοι να αφαιρεθούν επειδή τα θαλασσινά περιέχουν άμμο, λάσπη και άλλα συστατικά που μπορούν να κολλήσουν στα ρούχα.

Για να αφαιρέσεις έναν λεκέ από θαλασσινά από τα ρούχα σου, ακολούθησε αυτές τις συμβουλές:

 1. Εξέτασε την ετικέτα του ρούχου.

Πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο, βεβαιώσου ότι το ρούχο σου μπορεί να πλυθεί. Εάν η ετικέτα λέει ότι το ρούχο μπορεί να πλυθεί στο χέρι ή στο πλυντήριο ρούχων, μπορείς να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα.

 1. Πλύνε το ρούχο σου όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Τον λεκέ από θαλασσινά είναι πιο εύκολο να τον αφαιρέσεις όταν είναι φρέσκος. Αν αφήσεις τους λεκέδες να στεγνώσουν, θα γίνουν πιο δύσκολο να αφαιρεθούν.

 1. Χρησιμοποίησε ένα απορρυπαντικό που είναι κατάλληλο για ευαίσθητα υφάσματα.

Τα περισσότερα ρούχα είναι κατασκευασμένα από ευαίσθητα υφάσματα όπως βαμβάκι, λινό ή μαλλί. Για να αποφύγεις να τα φθείρεις, χρησιμοποίησε ένα απορρυπαντικό που είναι κατάλληλο για ευαίσθητα υφάσματα.

 1. Εάν ο λεκές είναι φρέσκος, μπορείς να δοκιμάσεις να τον αφαιρέσεις με ένα χαρτομάντιλο.

Πίεσε το χαρτομάντιλο πάνω στον λεκέ από θαλασσινά για να απορροφήσεις όσο περισσότερη υγρασία μπορείς.

 1. Αν ο λεκές είναι πιο παλιός, μπορείς να δοκιμάσεις να τον αφαιρέσεις με ένα διάλυμα νερού και σόδας.

Ανάμειξε 1 μέρος σόδα με 3 μέρη νερό και εφάρμοσε το διάλυμα στον λεκέ από θαλασσινά. Άφησε το διάλυμα να δράσει για 15 λεπτά και στη συνέχεια ξέπλυνε με κρύο νερό.

 1. Αν ο λεκές είναι επίμονος, μπορείς να δοκιμάσεις να χρησιμοποιήσεις ένα προϊόν για την αφαίρεση λεκέδων.

Ακολούθησε τις οδηγίες του προϊόντος για να χρησιμοποιήσετε το προϊόν σωστά.

Συμβουλές:

 • Μην τρίβεις τον λεκέ από θαλασσινά, καθώς αυτό μπορεί να τον κάνει χειρότερο.
 • Αν δεν είσαι σίγουρος πώς να αφαιρέσεις έναν λεκέ από θαλασσινά από το ρούχο σου, συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία καθαριστή ρούχων, όπως το Sparklean.
 • Αν ο λεκές είναι από θαλασσινά με άμμο, μπορείς να δοκιμάσεις να τον αφαιρέσεις με ένα στεγνό βουρτσάκι.
 • Αν ο λεκές είναι από θαλασσινά με λάσπη, μπορείς να δοκιμάσεις να τον αφαιρέσεις με ένα βαμβάκι εμποτισμένο με ξύδι.
 • Αν ο λεκές είναι από θαλασσινά με μελάνι, μπορείς να δοκιμάσεις να τον αφαιρέσεις με ένα βαμβάκι εμποτισμένο με γάλα.

Πηγή: lekedes.gr

Καθαριστήριο Sparklean

➡ Mπες στο Sparklean και ξένοιασε! Θα αναλάβουμε εμείς το πλύσιμο και το σιδέρωμα των ρούχων σου και θα στα παραδώσουμε πεντακάθαρα και αστραφτερά στην πόρτα σου στο μισάωρο που θέλεις!

Και μην ξεχνάς, κερδίζεις 5 ευρώ στην 1η σου παραγγελία με τον κωδικό “SPARKLEAN5” και έχεις φρέσκα, πεντακάθαρα ρούχα στην πόρτα σου!

📲 Kάνε τώρα την παραγγελία σου, 24 ώρες το 24ωρο, επιλέγοντας το μισάωρο παράδοσης & παραλαβής που σε βολεύει.

Εγγύηση Sparklean

Το Sparklean είναι μια βολική επιλογή που εξοικονομεί χρόνο για πολυάσχολα άτομα και οικογένειες. Με μια online υπηρεσία καθαριστηρίου, μπορείτε να καθαρίσετε τα ρούχα, τα λευκά είδη και άλλα αντικείμενα επαγγελματικά από την άνεση του σπιτιού σας.

Ένα από τα κύρια οφέλη της χρήσης του Sparklean είναι ο χρόνος και η ενέργεια που μπορεί να σας εξοικονομήσει. Αντί να πρέπει να ταξινομήσετε, να πλύνετε, να στεγνώσετε και να διπλώσετε τα ρούχα σας, μπορείτε απλά να μας ορίσετε το μέρος και την ώρα που θα μας τα παραδώσετε και να σας τα επιστρέψουμε καθαρά και έτοιμα για χρήση. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για άτομα με πολυάσχολα προγράμματα ή για όσους δεν τους αρέσει να πλένουν ρούχα.

Το κύριο πλεονέκτημα της χρήσης του Sparklean είναι το επίπεδο καθαριότητας που μπορείτε να περιμένετε. Οι επαγγελματικές υπηρεσίες μας χρησιμοποιούν απορρυπαντικά και εξοπλισμό υψηλής ποιότητας για να εξασφαλίσουν ότι τα προϊόντα σας καθαρίζονται και απολυμαίνονται σχολαστικά. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντικό για αντικείμενα όπως κλινοσκεπάσματα και πετσέτες, τα οποία μπορεί να φιλοξενούν βακτήρια και μικρόβια.

No Comments

Post A Comment