Πώς να αφαιρέσεις λεκέ από μπλάνκο στα ρούχα | Sparklean
17209
post-template-default,single,single-post,postid-17209,single-format-standard,bridge-core-2.7.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-7

Πώς να αφαιρέσεις λεκέ από μπλάνκο στα ρούχα

Λεκέ από μπλάνκο | Sparklean

Πώς να αφαιρέσεις λεκέ από μπλάνκο στα ρούχα

Το Μπλάνκο ή αλλιώς υγρό διόρθωσης, είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για την κάλυψη λαθών σε κείμενα γραμμένα στο χέρι. Δυστυχώς, μπορεί επίσης να αφήσει αντιαισθητικούς λεκέδες στα ρούχα σου, ειδικά αν το ρούχο είναι λευκό ή ανοιχτόχρωμο.

Μην πανικοβάλλεσαι αν δεις λεκέ από μπλάνκο στα ρούχα σου! Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αφαιρέσεις τον λεκέ, ανάλογα με το είδος του ρούχου και το πόσο πρόσφατος είναι ο λεκές.

Θα χρειαστείς:

  • Χλιαρό νερό
  • Σαπούνι
  • Λευκό ξύδι
  • Οινόπνευμα
  • Απορρυπαντικό πιάτων
  • Σόδα
  • Αμμωνία

Οδηγίες:

1. Εξετάσε τον λεκέ

Πριν ξεκινήσεις, ρίξε μια ματιά στον λεκέ από μπλάνκο. Είναι φρέσκος ή παλιός; Είναι μεγάλος ή μικρός; Σε ποιο ύφασμα βρίσκεται; Οι απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις την κατάλληλη μέθοδο για την αφαίρεση του λεκέ.

2. Δράσε γρήγορα

Όσο πιο γρήγορα δράσεις, τόσο πιο εύκολο θα είναι να αφαιρέσεις τον λεκέ από μπλάνκο. Αν ο λεκές είναι φρέσκος, μπορείς να τον αφαιρέσεις με απλό χλιαρό νερό και σαπούνι.

3. Χρησιμοποίησε τα κατάλληλα υλικά

Αν ο λεκές είναι παλιός ή επίμονος, μπορείς να χρησιμοποιήσεις άλλα υλικά, όπως λευκό ξύδι, οινόπνευμα, απορρυπαντικό πιάτων, σόδα ή αμμωνία.

4. Δοκίμασε το υλικό σε μια μη ορατή περιοχή

Πριν εφαρμόσεις οποιοδήποτε υλικό στο λεκέ από μπλάνκο, δοκίμασέ το σε μια κρυφή περιοχή του ρούχου για να βεβαιωθείς ότι δεν θα το βλάψει.

5. Ξέβγαλε καλά

Στο τέλος, ξέπλυνε καλά το ρούχο με χλιαρό νερό για να αφαιρέσεις όλα τα υπολείμματα των υλικών που χρησιμοποίησες.

Ειδικές περιπτώσεις:

  • Ρούχα από βαμβάκι ή λινό

Για ρούχα από βαμβάκι ή λινό, μπορείς να χρησιμοποιήσεις λευκό ξύδι. Ρίξε λίγο ξύδι στο λεκέ από μπλάνκο και άφησέ το να δράσει για περίπου 30 λεπτά. Στη συνέχεια, ξέπλυνε τον λεκέ με χλιαρό νερό.

  • Ρούχα από μαλλί ή μετάξι

Για ρούχα από μαλλί ή μετάξι, χρησιμοποίησε απορρυπαντικό πιάτων. Φτιάξε μια πάστα από απορρυπαντικό πιάτων και νερό και άπλωσέ την στο λεκέ. Άφησε την πάστα να δράσει για περίπου 30 λεπτά και στη συνέχεια ξέπλυνε τον λεκέ με χλιαρό νερό.

  • Ρούχα από συνθετικά υλικά

Για ρούχα από συνθετικά υλικά, χρησιμοποίησε οινόπνευμα. Ρίξε λίγο οινόπνευμα στο λεκέ από μπλάνκο και άφησέ το να δράσει για περίπου 15 λεπτά. Στη συνέχεια, ξέπλυνε τον λεκέ από μπλάνκο με χλιαρό νερό.

Πηγή: pagenews.gr

Καθαριστήριο Sparklean

➡ Mπες στο Sparklean και ξένοιασε! Θα αναλάβουμε εμείς το πλύσιμο και το σιδέρωμα των ρούχων σου και θα στα παραδώσουμε πεντακάθαρα και αστραφτερά στην πόρτα σου στο μισάωρο που θέλεις!

Και μην ξεχνάς, κερδίζεις 5 ευρώ στην 1η σου παραγγελία με τον κωδικό “SPARKLEAN5” και έχεις φρέσκα, πεντακάθαρα ρούχα στην πόρτα σου!

📲 Kάνε τώρα την παραγγελία σου, 24 ώρες το 24ωρο, επιλέγοντας το μισάωρο παράδοσης & παραλαβής που σε βολεύει.

Εγγύηση Sparklean

Το Sparklean είναι μια βολική επιλογή που εξοικονομεί χρόνο για πολυάσχολα άτομα και οικογένειες. Με μια online υπηρεσία καθαριστηρίου, μπορείτε να καθαρίσετε τα ρούχα, τα λευκά είδη και άλλα αντικείμενα επαγγελματικά από την άνεση του σπιτιού σας.

Ένα από τα κύρια οφέλη της χρήσης του Sparklean είναι ο χρόνος και η ενέργεια που μπορεί να σας εξοικονομήσει. Αντί να πρέπει να ταξινομήσετε, να πλύνετε, να στεγνώσετε και να διπλώσετε τα ρούχα σας, μπορείτε απλά να μας ορίσετε το μέρος και την ώρα που θα μας τα παραδώσετε και να σας τα επιστρέψουμε καθαρά και έτοιμα για χρήση. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για άτομα με πολυάσχολα προγράμματα ή για όσους δεν τους αρέσει να πλένουν ρούχα.

Το κύριο πλεονέκτημα της χρήσης του Sparklean είναι το επίπεδο καθαριότητας που μπορείτε να περιμένετε. Οι επαγγελματικές υπηρεσίες μας χρησιμοποιούν απορρυπαντικά και εξοπλισμό υψηλής ποιότητας για να εξασφαλίσουν ότι τα προϊόντα σας καθαρίζονται και απολυμαίνονται σχολαστικά. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντικό για αντικείμενα όπως κλινοσκεπάσματα και πετσέτες, τα οποία μπορεί να φιλοξενούν βακτήρια και μικρόβια.

No Comments

Post A Comment