Αφαίρεσε τον λεκέ από μπύρα από τα ρούχα σου εύκολα με απλά υλικά | Sparklean
17206
post-template-default,single,single-post,postid-17206,single-format-standard,bridge-core-2.7.5,qodef-qi--touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-7

Αφαίρεσε τον λεκέ από μπύρα από τα ρούχα σου εύκολα με απλά υλικά

Sparklean | λεκέ από μπύρα

Αφαίρεσε τον λεκέ από μπύρα από τα ρούχα σου εύκολα με απλά υλικά

Πώς να αφαιρέσεις λεκέ από μπύρα από τα ρούχα σου

Η μπύρα είναι ένα δημοφιλές ποτό που απολαμβάνεις συχνά με φίλους και οικογένεια. Ωστόσο, μπορεί επίσης να προκαλέσει λεκέδες στα ρούχα σου, ειδικά αν το ρούχο είναι λευκό ή ανοιχτόχρωμο. Αν έχεις λεκέ από μπύρα στα ρούχα σου, μην πανικοβάλλεσαι. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να τον αφαιρέσεις, ανάλογα με το είδος του ρούχου και το πόσο πρόσφατος είναι ο λεκές.

Θα χρειαστείς:

  • Χλιαρό νερό
  • Σαπούνι
  • Λευκό ξύδι
  • Οινόπνευμα
  • Απορρυπαντικό πιάτων
  • Σόδα
  • Αμμωνία

Οδηγίες

1. Εξετάσε τον λεκέ

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να εξετάσεις τον λεκέ από μπύρα. Είναι φρέσκος ή παλιός; Είναι μεγάλος ή μικρός; Είναι σε ευαίσθητο ύφασμα; Οι απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις την κατάλληλη μέθοδο για την αφαίρεση του λεκέ από μπύρα.

2. Δράσε γρήγορα

Όσο πιο γρήγορα δράσεις, τόσο πιο εύκολο θα είναι να αφαιρέσεις τον λεκέ από μπύρα. Αν ο λεκές είναι φρέσκος, μπορείς να τον αφαιρέσεις με απλό χλιαρό νερό και σαπούνι.

3. Χρησιμοποίησε τα κατάλληλα υλικά

Αν ο λεκές από μπύρα είναι παλιός ή επίμονος, μπορείς να χρησιμοποιήσεις άλλα υλικά, όπως λευκό ξύδι, οινόπνευμα,απορρυπαντικό πιάτων, σόδα ή αμμωνία.

4. Δοκίμασε το υλικό σε μια κρυφή περιοχή

Πριν δοκιμάσεις κάποιο από τα παραπάνω υλικά, ετοίμασε ένα μικρό κομμάτι του ρούχου σε μια απόκρυφη περιοχή για να ελέγξεις αν το υλικό θα το βλάψει.

5. Ξέβγαλε καλά

Στο τέλος, ξέπλυνε καλά το ρούχο με χλιαρό νερό για να αφαιρέσεις όλα τα υπολείμματα των υλικών που χρησιμοποίησες.

Ειδικές περιπτώσεις

  • Ρούχα από βαμβάκι ή λινό

Για ρούχα από βαμβάκι ή λινό, μπορείς να χρησιμοποιήσεις λευκό ξύδι. Ρίξε λίγο λευκό ξύδι στο λεκέ και άφησέ το να δράσει για περίπου 30 λεπτά. Στη συνέχεια, ξέπλυνε τον λεκέ από μπύρα με χλιαρό νερό.

  • Ρούχα από μαλλί ή μετάξι

Για ρούχα από μαλλί ή μετάξι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις απορρυπαντικό πιάτων. Φτιάξε μια πάστα από απορρυπαντικό πιάτων και νερό και άπλωσέ την στο λεκέ. Άφησε την πάστα να δράσει για περίπου 30 λεπτά και στη συνέχεια ξέπλυνε τον λεκέ με χλιαρό νερό.

  • Ρούχα από συνθετικά υλικά

Για ρούχα από συνθετικά υλικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις οινόπνευμα. Ρίξε λίγο οινόπνευμα στο λεκέ και άφησέ το να δράσει για περίπου 15 λεπτά. Στη συνέχεια, ξέπλυνε τον λεκέ με χλιαρό νερό.

Πηγή: queen.gr

Καθαριστήριο Sparklean

➡ Mπες στο Sparklean και ξένοιασε! Θα αναλάβουμε εμείς το πλύσιμο και το σιδέρωμα των ρούχων σου και θα στα παραδώσουμε πεντακάθαρα και αστραφτερά στην πόρτα σου στο μισάωρο που θέλεις!

Και μην ξεχνάς, κερδίζεις 5 ευρώ στην 1η σου παραγγελία με τον κωδικό “SPARKLEAN5” και έχεις φρέσκα, πεντακάθαρα ρούχα στην πόρτα σου!

📲 Kάνε τώρα την παραγγελία σου, 24 ώρες το 24ωρο, επιλέγοντας το μισάωρο παράδοσης & παραλαβής που σε βολεύει.

Εγγύηση Sparklean

Το Sparklean είναι μια βολική επιλογή που εξοικονομεί χρόνο για πολυάσχολα άτομα και οικογένειες. Με μια online υπηρεσία καθαριστηρίου, μπορείτε να καθαρίσετε τα ρούχα, τα λευκά είδη και άλλα αντικείμενα επαγγελματικά από την άνεση του σπιτιού σας.

Ένα από τα κύρια οφέλη της χρήσης του Sparklean είναι ο χρόνος και η ενέργεια που μπορεί να σας εξοικονομήσει. Αντί να πρέπει να ταξινομήσετε, να πλύνετε, να στεγνώσετε και να διπλώσετε τα ρούχα σας, μπορείτε απλά να μας ορίσετε το μέρος και την ώρα που θα μας τα παραδώσετε και να σας τα επιστρέψουμε καθαρά και έτοιμα για χρήση. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για άτομα με πολυάσχολα προγράμματα ή για όσους δεν τους αρέσει να πλένουν ρούχα.

Το κύριο πλεονέκτημα της χρήσης του Sparklean είναι το επίπεδο καθαριότητας που μπορείτε να περιμένετε. Οι επαγγελματικές υπηρεσίες μας χρησιμοποιούν απορρυπαντικά και εξοπλισμό υψηλής ποιότητας για να εξασφαλίσουν ότι τα προϊόντα σας καθαρίζονται και απολυμαίνονται σχολαστικά. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντικό για αντικείμενα όπως κλινοσκεπάσματα και πετσέτες, τα οποία μπορεί να φιλοξενούν βακτήρια και μικρόβια.

No Comments

Post A Comment