Λεκές από Κερί - Πώς καθαρίζεται | Sparklean
16835
post-template-default,single,single-post,postid-16835,single-format-standard,bridge-core-2.7.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-7

Λεκές από Κερί – Πώς καθαρίζεται

Λεκές από Κερί - Πώς καθαρίζεται | Sparklean

Λεκές από Κερί – Πώς καθαρίζεται

Λεκές από Κερί – Πώς καθαρίζεται | Sparklean

Ο λεκές από κερί μπορεί να είναι ένα απογοητευτικό και δύσκολο πρόβλημα για να αφαιρεθεί από τα ρούχα. Είτε πρόκειται για ένα κερί που στάζει, για κερί που έχει σταθεροποιηθεί καιρό ή για κάποιο άλλο ατύχημα με κερί, η αφαίρεση του κεριού από το ύφασμα μπορεί να είναι μια πρόκληση. Ωστόσο, με τα σωστά εργαλεία και τεχνικές, είναι δυνατό να αφαιρέσετε λεκέδες από κερί από τα ρούχα σας και να τους επαναφέρετε την παλιά τους αίγλη. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για την αφαίρεση λεκέδων από κερί από τα ρούχα:

  1. Αφήστε το κερί να κρυώσει και να σκληρύνει. Εάν το κερί είναι ακόμα μαλακό και εύκαμπτο, θα είναι πιο δύσκολο να αφαιρεθεί. Αφήστε το να σκληρύνει εντελώς πριν επιχειρήσετε να το αφαιρέσετε.
  2. Ξύστε όσο το δυνατόν περισσότερο κερί. Χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι ή μια πιστωτική κάρτα, ξύστε απαλά όσο περισσότερο από το κερί μπορείτε. Προσέξτε να μην καταστρέψετε το ύφασμα καθώς το κάνετε αυτό.
  3. Τοποθετήστε μια καφέ χάρτινη σακούλα ή ένα φύλλο λευκού χαρτιού πάνω από το λεκέ και πιέστε προς τα κάτω με ένα ζεστό σίδερο. Η θερμότητα από το σίδερο θα βοηθήσει να λιώσει το υπόλοιπο κερί και το χαρτί θα απορροφήσει το κερί καθώς λιώνει.
  4. Χρησιμοποιήστε ένα προϊόν αφαίρεσης κεριού του εμπορίου ή οινόπνευμα εντριβής για να αφαιρέσετε το υπόλοιπο κερί. Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα αφαίρεσης ή αλκοόλης σε ένα καθαρό πανί και σκουπίστε απαλά τον λεκέ. Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία αρκετές φορές για να αφαιρέσετε εντελώς τον λεκέ.
  5. Πλύνετε τα ρούχα ως συνήθως. Αφού αφαιρέσετε όσο το δυνατόν περισσότερο κερί, πλύνετε τα ρούχα σύμφωνα με τις οδηγίες φροντίδας στην ετικέτα. Αυτό θα βοηθήσει στην αφαίρεση τυχόν υπολειμμάτων κεριού και τυχόν υπολειμμάτων από το προϊόν αφαίρεσης κεριού ή το οινόπνευμα εντριβής.

Με αυτά τα βήματα, θα πρέπει να μπορείτε να αφαιρέσετε με επιτυχία τους λεκέδες από κερί από τα ρούχα σας και να τα κάνετε να φαίνονται όμορφα σαν καινούργια. Θυμηθείτε να δοκιμάζετε πάντα σε μία μικρή, που δεν φαίνεται εύκολα, περιοχή του υφάσματος πριν εφαρμόσετε οποιοδήποτε διάλυμα καθαρισμού και να είστε προσεχτικοί για να αποφύγετε την καταστροφή του υφάσματος. Με λίγη υπομονή και επιμονή, μπορείτε να αφαιρέσετε ακόμα και τους πιο σκληρούς λεκέδες από κερί από τα ρούχα σας.

Πηγή: meygeiagr

Καθαριστήριο Sparklean

➡ Mπες στο Sparklean και ξένοιασε! Θα αναλάβουμε εμείς το πλύσιμο και το σιδέρωμα των ρούχων σου και θα στα παραδώσουμε πεντακάθαρα και αστραφτερά στην πόρτα σου στο μισάωρο που θέλεις!

Και μην ξεχνάς, κερδίζεις 5 ευρώ στην 1η σου παραγγελία με τον κωδικό “SPARKLEAN5” και έχεις φρέσκα, πεντακάθαρα ρούχα στην πόρτα σου!

📲 Kάνε τώρα την παραγγελία σου, 24 ώρες το 24ωρο, επιλέγοντας το μισάωρο παράδοσης & παραλαβής που σε βολεύει.

Εγγύηση Sparklean

Το Sparklean είναι μια βολική επιλογή που εξοικονομεί χρόνο για πολυάσχολα άτομα και οικογένειες. Με μια online υπηρεσία καθαριστηρίου, μπορείτε να καθαρίσετε τα ρούχα, τα λευκά είδη και άλλα αντικείμενα επαγγελματικά από την άνεση του σπιτιού σας.

Ένα από τα κύρια οφέλη της χρήσης του Sparklean είναι ο χρόνος και η ενέργεια που μπορεί να σας εξοικονομήσει. Αντί να πρέπει να ταξινομήσετε, να πλύνετε, να στεγνώσετε και να διπλώσετε τα ρούχα σας, μπορείτε απλά να μας ορίσετε το μέρος και την ώρα που θα μας τα παραδώσετε και να σας τα επιστρέψουμε καθαρά και έτοιμα για χρήση. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για άτομα με πολυάσχολα προγράμματα ή για όσους δεν τους αρέσει να πλένουν ρούχα.

Το κύριο πλεονέκτημα της χρήσης του Sparklean είναι το επίπεδο καθαριότητας που μπορείτε να περιμένετε. Οι επαγγελματικές υπηρεσίες μας χρησιμοποιούν απορρυπαντικά και εξοπλισμό υψηλής ποιότητας για να εξασφαλίσουν ότι τα προϊόντα σας καθαρίζονται και απολυμαίνονται σχολαστικά. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντικό για αντικείμενα όπως κλινοσκεπάσματα και πετσέτες, τα οποία μπορεί να φιλοξενούν βακτήρια και μικρόβια.

No Comments

Post A Comment