Καθαριστήριο Παπoυτσιών στην Πόρτα σου | Sparklean
16175
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16175,bridge-core-2.7.5,qodef-qi--touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-26.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-7

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ

Καθαριστήριο παπουτσιών, παπούτσια

ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ;

Τα παπούτσια συμπληρώνουν το στυλ σου. Είναι πολύ σημαντικό να διατηρείς καθαρά. Εκτός από σκόνη, λάσπη και λεκέδες, όλα τα βακτήρια και οι μικροοργανισμοί συγκεντρώνονται στα παπούτσια σου. Ένα καθαριστήριο παπουτσιών μπορεί να σου γλιτώσει χρόνο αλλά και χρήμα!

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ

Στην ντουλάπα σου έχεις σίγουρα πολλούς τύπους παπουτσιών για κάθε περίσταση, όπως:

 

  • Αθλητικά
  • Πάνινα
  • Δερμάτινα
  • Σουέντ
  • Λουστρίνια
  • Από καραβόπανο

 

Ο κάθε τύπος παπουτσιού έχεις τις δικές του ιδιαιτερότητες και για να διατηρηθεί περισσότερο στον χρόνο και στις κακουχίες χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα.

 

Τα αθλητικά και τα πάνινα παπούτσια μπορούν συνήθως να πλυθούν και στο πλυντήριο. Άλλοι τύποι παπουτσιών όμως χρειάζονται πιο εξειδικευμένη φροντίδα από ένα καθαριστήριο παπουτσιών.

Καθαριστήριο παπουτσιών, παπούτσια
Παπούτσια, γυναίκα, αθλητικά

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Κάθε τύπος παπουτσιού χρειάζεται χρειάζεται και τον δικό του τρόπο καθαρισμού. Κάθε παπούτσι αποτελείται ουσιαστικά από δύο μέρη, την σόλα και το πάνω μέρος που είναι και το πιο ιδιαίτερο.

 

Οι σόλες βρωμίζονται περισσότερο και συγκεντρώνουν όλα τα μικρόβια. Καλό θα είναι να τις καθαρίζεις καθημερινά με μια βούρτσα και μαγειρική σόδα. Η μαγειρική σόδα βοηθά επίσης να ανακτήσουν οι λευκές σόλες το χρώμα τους.

 

Τα πάνινα και τα αθλητικά παπούτσια μπορούν να πλυθούν και στο πλυντήριο. Το στέγνωμά τους πρέπει να γίνεται στον ήλιο για να μην τα καταστρέψει η υγρασία. Μην ξεχνάς τα κορδόνια.

 

Τα δερμάτινα παπούτσια καθαρίζονται με μαλακό υγρό πανί και έπειτα με στεγνό.

 

Τα σουέντ παπούτσια χρειάζονται ειδική βούρτσα ή γόμα για επίμονους λεκέδες. Πολύ σημαντική είναι και η αποθήκευση των παπουτσιών.

 

Και τα καλοκαιρινά παπούτσια αλλά κυρίως τα χειμωνιάτικα είναι καλύτερα να τα στεγνώνεις καλά πριν τα αποθηκεύσεις. Να τα σκουπίζεις καλά και να τα αποθηκεύεις σε σακούλες αποθήκευσης κατά την διάρκεια των θερμότερων μηνών.

 

Καθώς τα χειμερινά παπούτσια είναι περισσότερο ογκώδη, καλό είναι να τα αποθηκεύεις σε μέρος που δεν χρησιμοποιείς συχνά.

Καθαριστήριο Sparklean

Με δωρεάν παράδοση και παραλαβή στην πόρτα σου.

Μπορω να καθαρισω τα παπουτσια μου στο σπιτι;

Τα αθλητικά και πάνινα παπούτσια μπορείς να τα πλύνεις στο πλυντήριο. Προσοχή σε δερμάτινα και σουέντ παπούτσια, καθώς ο σκληρός καθαρισμός τους θα καταστρέψει την υφή και θα θαμπώσει την γυαλάδα τους.

Ποια ειναι η ιδανικη εποχη για καθαρισμο παπουτσιων;

Η ιδανική εποχή για τον καθαρισμό των κοστουμιών είναι το τέλος της σεζόν και όχι η αρχή της νέας.

Καθε ποτε πρεπει να καθαριζεται ενα ζευγαρι παπουτσια;

Τα παπούτσια που φοράς καθημερινά καλό είναι να απολυμαίνονται καθημερινά,ιδίως οι σόλες.

Το υπόλοιπο μέρος του παπουτσιού μπορεί να καθαρίζεται με ένα μαλακό πανί από την σκόνη και τους ρύπους, ενώ κάποιοι λεκέδες καλό είναι να καθαρίζονται σε ένα εξειδικευμένο καθαριστήριο.

Πως να διατηρησω τα παπουτσια μου;

Διατηρώντας τα καθαρά και αποθηκεύοντάς τα σωστά.

Πως να αποθηκευσω σωστα τα παπουτσια μου;

Τα παπούτσια πρέπει να αποθηκεύονται στεγνά και καθαρά και ειδικές αποθηκευτικές σακούλες και σε μέρος που δεν χρησιμοποιούμε συχνά χωρίς υγρασία και θερμότητα.